انیمیشن داروی جدیدضددیابت تزریقی هفتگی بیتا {اگزناتاید)byetta-Exenatideنوشته دکترسعیدخسروی
اطلاعات دارويي به کانال اطلاعات وتازه های دارویی درتلگرام بپیوندید@drsaeedkhosravi

آمار مطالب

کل مطالب : 791
کل نظرات : 107

آمار کاربران

افراد آنلاین : 2
تعداد اعضا : 2

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 318
باردید دیروز : 49
بازدید هفته : 374
بازدید ماه : 4231
بازدید سال : 101693
بازدید کلی : 444511
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : دكترسعيدخسروي
تاریخ : یک شنبه 26 آبان 1392
نظرات

 شرکت داروسازي آميلين(Amylin) و آلکرمز (Alkermes) اعلام کرده‌اند که بيدورئون در فوريه 2012 ميلادي در داروخانه‌هاي سراسر آمريکا موجود خواهد بود.

دکتر جان بوزه، سرپرست مرکز مراقبت‌هاي ديابت و مدير بخش اندوکرينولوژي دانشگاه کاروليناي شمالي در چاپل هيل معتقد است با ورود بيدورئون به بازارهاي دارويي، پزشکان و بيماران گزينه دارويي در دسترس خواهند داشت که به آنان اجازه مي‌دهد با مصرف هفتگي دارو، قندخون را به‌طور مطلوب کنترل کنند. به گفته وي، گزينه دارويي جديد، اميد تازه‌اي براي ميليون‌ها نفر مبتلا به ديابت نوع دو محسوب مي‌شود که در تلاشند تا قند خونشان را به ميزان مطلوبي کنترل کنند.

تاييد داروي تازه بيدورئون براساس نتايج به دست آمده از مطالعه باليني روي اثربخشي و ايمني اين دارو با نام «ديوريشن» DURATION صورت گرفت. همچنين نتايج مطالعات باليني روي بيتا (Byetta)، که شکل تزريقي دوبار در روز اگزناتايد است نيز در تاييد بيدورئون موثر بودند. شکل تزريقي دوبار در روز اگزناتايد از اواسط سال 2005 ميلادي در بازار دارويي آمريکا موجود است و هم‌اکنون در 80 کشور دنيا مصرف مي‌شود. بيدورئون به عنوان اولين و تنها داروي هفتگي درمان ديابت، قدم مهمي در بهبود کيفيت زندگي و رضايت از درمان مبتلايان به ديابت نوع دو بوده‌است. توليدکنندگان آن معتقدند بيدورئون در عين حال که تمام فوايد بيتا در کنترل مطلوب قند خون را دارد، به شکل تک‌دوز هفتگي مصرف مي‌شود.

در مطالعه باليني «ديوريشن پنج»، پس از گذشت 24 هفته بيماران دريافت‌کننده بيدورئون هفتگي به ميزان قابل‌توجهي کاهش در پروتئين A1C   6/1 درصد کاهش از ميزان پايه آن را مشاهده کردند. اين درصد کاهش از ميزان پايه در دريافت‌کنندگان بيتا 9/0 بود. مصرف‌کنندگان هر دو دارو در پايان مطالعه ميزان قابل‌توجهي کاهش وزن را تجربه‌کردند. شايع‌ترين عارضه جانبي گزارش‌شده در هر دو گروه، تهوع بود. اسهال و عفونت مجاري تنفسي فوقاني از ديگر عوارض مطرح مصرف اين دو دارو بودند.



تعداد بازدید از این مطلب: 3794
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:


سعیدخسروي دکترداروسازودبیربازنشسته زیست شناسی هستم، که امروز درکناررب النوع رافت وشفقت ومهربانی روزگارمی گذرانم.آن عزیزی که نهال مهرومحبتش همچنان درفضای زندگیم گل افشانی وعطرافشانی می کند **عزيزان برداشت ازوبلاگ باذکرماخذ آزاد می باشد**


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود